Åbningstider:
I dag
lukket


Nyheder

17.01.2022 - 28.01.2022

Hjem > Billedudlån > SAK Billedudlån

SAK Billedudlån

Biblioteket

SAK Kunstfond ejer og administrerer en kunstsamling, som er erhvervet siden 1970. Opkøbene foretages hovedsagelig på de vekslende udstillinger i Kunstbygningen.

Værkerne er sammensat i kollektioner på normalt 4-6 billeder, der enten er af samme kunstner eller på anden måde har et beslægtet udtryk. Kollektionerne består primært af malerier, akvareller, collager og grafik. Der er også enkelte med skulpturer.

SAK billedudlån råder over mere end 300 værker fordelt på ca. 70 kollektioner og har omkring 90 kunstnere repræsenteret.

Samlingens økonomiske basis er en årlig bevilling
fra Svendborg Kommune og private fonde.

Havnekontoret

Regler for udlån
Det forudsættes at låneren er medlem af enten SAK Erhverv eller er institutionsmedlem af SAK Kunstforening og har betalt medlemskab i låneperioden.

Kollektionerne lejes for en periode på 1 år og kan reserveres for 2 år af gangen. SAK Billedudlån henter og bringer værkerne. Skift af kollektionern foregår i januar måned eller efter aftale. Låneafgiften for de enkelte kollektioner kan ses på listen over kollektioner.

Har man et privat medlemsskab af SAK, er det muligt at låne et enkelt eller flere værker fra kollektionerne. Man skal selv afhente/aflevere de lånte værker. Låneperioden er fra februar til og med december eller efter aftale. Låneafgiften for de enkelte værker varierer fra billede til billede afhængig af prisen på kollektionen. 

Lånerne har det fulde ansvar og erstatningspligt for værkerne i udlånsperioden. Dette gælder såvel tyveri og hærværk, som andre skader på værkerne. 

Yderligere information kan fås ved henvendelse i SAK Kunstbygning på tlf. 62224470 eller via mail til sak att.: Billedudlån.

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

PRIVATEN” som er 3 sammenhængende lokaler på SAKs 1. sal, kan lejes af medlemmer af SAK

Lokalerne kan rumme ca. 40 personer og udlejes, til personer over 18 år, til eks. møder, receptioner, undervisning, fødselsdage m.v.

Læs mere


Kære venner af SAK

Vi har besluttet, at vi lukker midlertidigt ned iht. Sundhedsmyndighedernes anbefalinger for kunst- og kulturinstitutioner. I morgen skulle vi have Artist Talk med Per Hillo. SAK kan ikke forsvare dette med de smittetal, som vi ser i disse dage.
SAK har formidable nye udstillinger og aktiviteter på vej i 2022. Dem glæder vi os til at dele med jer.

Vi håber, at I alle kommer godt og sikkert gennem julen.


Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |