Åbningstider:
I dag
lukket


Nyheder

17.01.2022 - 28.01.2022

Hjem > SAK Erhverv

SAK Erhverv

SAK Erhverv – hvem er vi?

SAK Erhverv er en lokal forankret forening for erhvervsvirksomheder, der gerne vil medvirke til, at billedkunsten kan udvikle sig og skabe kreativitet på Sydfyn.

SAK Erhverv blev stiftet i 1989. Den tog udgangspunkt i SAK Kunstbygning og dens 800 medlemmer. Blandt disse medlemmer var der erhvervsfolk, som havde tillid til, at der også blandt erhvervsvirksomhederne ville være en interesse i at støtte op omkring billedkunstens udvikling på Sydfyn.

Det har vist sig at holde stik. Erhvervslivet vil gerne være med til at skabe en positiv udvikling. Medlemstilgangen har været støt stigende, men jo flere vi er, desto mere kan vi udrette. Derfor opfordrer vi alle erhvervsvirksomheder, som har lyst til bidrage til et levende kunstliv i det Sydfynske, til at blive medlem af SAK Erhverv. 

Hvad støtter SAK Erhverv?

SAK Erhverv støtter kulturlivet gennem følgende aktiviteter:

 1. To gange om året inviteres der til arrangementer med fokus på ”kunst og erhvervsliv”. Kapaciteter inden for kunsten og erhvervslivet inviteres til at holde foredrag, oplæg eller deltage i paneldiskussioner. Arrangementerne er kombineret med traktementer og foregår skiftevis i SAK Kunstbygning og i virksomheder eller institutioner på Sydfyn, som har lyst til at invitere os. Det har vist sig at være et succesfuldt koncept, som vi derfor har valgt at holde fast i.
 2. På de årlige arrangementer bliver der udover foredrag udloddet kunstværker blandt medlemmerne. Disse værker er blevet indkøbt på årets udstillinger i SAK Kunstbygning. 
 3. Ved særlige lejligheder bidrager SAK Erhverv til projekter, der kan fremme kunsten på Sydfyn. Det kan være kunst i det offentlige rum eller specielle formidlingsopgaver, der ellers ville have svære vilkår.

Hvilke fordele er der ved at være medlem af SAK Erhverv?

 • Som medlem af SAK Erhverv kan man komme gratis ind på udstillingerne i SAK Kunstbygning mod forevisning af det tildelte medlemskort. 
 • Medlemmer af SAK Erhverv får 10% rabat på indkøb af kunst i SAK Kunstbygnings udstillinger. 
 • Medlemmer får som ovenfor nævnt mulighed for at vinde en varieret række kunstværker på de to årlige arrangementer. 
 • Som medlem af SAK Erhverv har man automatisk adgang til Billedudlånet, som er en enestående kunstsamling bestående af omkring 70 kollektioner, med hver 4-6 værker. Disse kollektioner kan man låne til virksomheden for 1 år ad gangen ved at betale en mindre lejeafgift. (Kontakt venligst SAK på telefon 62 22 44 70 eller få tilsendt en brochure om Billedudlånet). 
 • Medlemmer får invitationer til ferniseringer i SAK Kunstbygning. 

Hvad koster det at være medlem af SAK Erhverv?

Et medlemskab af SAK Erhverv koster #erhvervstor#r kr. om året. Er der kun én person i firmaet, er prisen #erhvervlille# kr. Du kan tilmelde dig her på siden.

Eksempler på eksterne arrangementer, der har været afholdt i SAK Erhverv: 

 • Kunstneren Alfio Bonanno holdt foredrag på Hotel Svendborg. Emnet var hans egne kunstværker i naturen efterfulgt af en diskussion om kunsten på Sydfyn og erhvervslivet i Svendborg og omegn.
 • Bjørn Nørgaard fortalte om sit omfattende arbejde som billedhugger og udfordringerne og tankerne omkring Dronningens Gobelin. Arrangementet foregik på Svendborg Handelsskole.
 • Kjær og Kjær Worldwide inviterede indenfor til foredraget ”Kunst i byggeriet” ved ildsjælen og kunstneren Hans Krull.
 • Peter Brandes fortalte på Svendborg Navigationsskole om sit samarbejde med Tommerup Teglværk i forbindelse med fremstillingen af verdens største krukke.
 • På Mac Baren holdt kunstneren Gitte Buch foredrag om sit arbejde med malerkunsten.
 • Billedhuggeren Ingvar Cronhammer var inviteret af SAK Erhverv til at holde et foredrag på Svendborg Skolen om kæmpeværket ”Elia”, der sender en gigantisk søjle af ild mod himlen, når den 30 m høje skulptur rammes af et lyn.
 • Scan Vibro lagde lokaler til arrangementet ”Kunst set fra et økonomisk perspektiv”, der var et stærkt underholdende foredrag af økonomiprofessor Michael Møller.

Yderligere information kan fås i SAK Kunstbygning, ved telefonisk henvendelse på tlf. 6222 4470 eller via mail.

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions
Undermenu

PRIVATEN” som er 3 sammenhængende lokaler på SAKs 1. sal, kan lejes af medlemmer af SAK

Lokalerne kan rumme ca. 40 personer og udlejes, til personer over 18 år, til eks. møder, receptioner, undervisning, fødselsdage m.v.

Læs mere


Kære venner af SAK

Vi har besluttet, at vi lukker midlertidigt ned iht. Sundhedsmyndighedernes anbefalinger for kunst- og kulturinstitutioner. I morgen skulle vi have Artist Talk med Per Hillo. SAK kan ikke forsvare dette med de smittetal, som vi ser i disse dage.
SAK har formidable nye udstillinger og aktiviteter på vej i 2022. Dem glæder vi os til at dele med jer.

Vi håber, at I alle kommer godt og sikkert gennem julen.


Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |