Åbningstider:
I dag
lukket


Nyheder

17.01.2022 - 28.01.2022

Hjem > SAK Kunstforening > Bliv frivillig

Bliv frivillig

Hvad vil det sige at være frivillig?

De frivillige står for en lang række af aktiviteterne i kunstbygningen. Billedudlån, omdeling af PR-materiale, pasning af udstillinger m.m. og er en kæmpe hjælp. Det kræver ingen særlige forudsætninger at blive frivillig i SAK Kunstbygning og der er plads til både unge og ældre. Hvor meget tid man har lyst til at bruge på SAK, er helt op til den enkelte. Det kan være nogle timer, en enkelt dag - eller flere gange om ugen.
Der er mange opgaver, man som frivillig kan være en del af. Det kan f.eks være hjælp til lettere kontoropgaver, pleje haven, hjælpe til ved ophængning, assistere ved arrangementer og ferniseringer, postarbejde og små vedligeholdelsesopgaver.
I weekenderne er det frivillige, som passer SAK Kunstbygning. Åbner og lukker, sælger billetter og passer butikken. De fleste gør det en enkelt dag fra 11-16. Man kan passe udstillingen alene - eller sammen med en ven eller veninde.

Socialt samvær

SAK arrangerer sammenkomster for de frivillige samen med bestyrelsen 2-3 gange om året. Man mødes til lækker mad, socialt samvær og hygge med kunsten og det sociale i centrum.
Kig ind og få en snak, om dette er noget for dig og hvad du evt. har lyst til at bidrage med. Der er kaffe på kanden!
Du kan også ringe på telefon 62 22 44 70 og lave en aftale med Mogens.

Om SAK

SAK, Svendborg Amts Kunstforening, er stiftet den 30. september 1941 og har i dag ca. 800 medlemmer. SAK's formål er at fremme interessen for kulturens kunstneriske udtryksformer med hovedvægt på billedkunsten. Hvert år arrangeres der 8-10 skiftende udstillinger og der er rundvisninger og arrangementer i Kunstbygningen, bl.a. den årlige Kunstnernes Julebasar. I bygningen findes den permanente udstilling af Kai Nielsen skulpturer - en samling som løbende udbygges.

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

PRIVATEN” som er 3 sammenhængende lokaler på SAKs 1. sal, kan lejes af medlemmer af SAK

Lokalerne kan rumme ca. 40 personer og udlejes, til personer over 18 år, til eks. møder, receptioner, undervisning, fødselsdage m.v.

Læs mere


Kære venner af SAK

Vi har besluttet, at vi lukker midlertidigt ned iht. Sundhedsmyndighedernes anbefalinger for kunst- og kulturinstitutioner. I morgen skulle vi have Artist Talk med Per Hillo. SAK kan ikke forsvare dette med de smittetal, som vi ser i disse dage.
SAK har formidable nye udstillinger og aktiviteter på vej i 2022. Dem glæder vi os til at dele med jer.

Vi håber, at I alle kommer godt og sikkert gennem julen.


Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |