Åbningstider:
I dag
åbent 11-16


Per Hillo

04.12.2021 - 09.01.2022


Ole Victor

04.12.2021 - 09.01.2022

Hjem > Udstillinger > COKE HOOKERS RED WINE AND LOVE

COKE, HOOKERS/ RED WINE & LOVE

Nye malerier og skulpturer 2021

 

Kristian von Hornsleth skriver følgende om sin udstilling på SAK:

Midt i forvirringen, midt i dobbeltbetydningen, og midt tvivlen kan kunst ind imellem give mennesket mulighed for at reflektere. Alt hvad jeg laver af kunst kredser omkring splittelsen mellem hjertet og hjernen. Mellem moral og magt. Mellem grådighed og gavmildhed. Mellem etik og æstetik. Mellem opbyggelighed og selvdestruktion. Det virker som om at hjernen og hjertet ikke vil det samme. Både på et personligt og på et samfundsmæssigt plan.

Vi har alle muligheder for at leve et godt liv her på planeten. Vi har teknisk overlegenhed, vi har masser af innovativ intelligens og vi har flere penge end Gud, men vi vælger at smadre det hele. Jeg er ikke en skid bedre selv, men som min psykiater siger: "Erkender man diagnosen, er halvvejs kureret."

Vi drømmer om en ren bæredygtig planet, men søger egoistisk ødelæggende materialisme. Vi drømmer om demokrati og menneskerettigheder, men stemmer på Trump. Vi drømmer om internettets store frihed, men drukner overvågning og hysterisk jagt på tomhjernede likes. Vi drømmer om Beethoven og Shakespeare, men vælge Den Store Bagedyst. Vi drømmer om kærlighed og rødvin, men søger kokain og ludere.

 

 

 

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

PRIVATEN” som er 3 sammenhængende lokaler på SAKs 1. sal, kan lejes af medlemmer af SAK

Lokalerne kan rumme ca. 40 personer og udlejes, til personer over 18 år, til eks. møder, receptioner, undervisning, fødselsdage m.v.

Læs mere


 

Fernisering: fredag d. 8. oktober 2021 kl. 17 – 21 

 


Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |