COKE, HOOKERS/ RED WINE & LOVE

Nye malerier og skulpturer 2021

 

Kristian von Hornsleth skriver følgende om sin udstilling på SAK:

Midt i forvirringen, midt i dobbeltbetydningen, og midt tvivlen kan kunst ind imellem give mennesket mulighed for at reflektere. Alt hvad jeg laver af kunst kredser omkring splittelsen mellem hjertet og hjernen. Mellem moral og magt. Mellem grådighed og gavmildhed. Mellem etik og æstetik. Mellem opbyggelighed og selvdestruktion. Det virker som om at hjernen og hjertet ikke vil det samme. Både på et personligt og på et samfundsmæssigt plan.

Vi har alle muligheder for at leve et godt liv her på planeten. Vi har teknisk overlegenhed, vi har masser af innovativ intelligens og vi har flere penge end Gud, men vi vælger at smadre det hele. Jeg er ikke en skid bedre selv, men som min psykiater siger: "Erkender man diagnosen, er halvvejs kureret."

Vi drømmer om en ren bæredygtig planet, men søger egoistisk ødelæggende materialisme. Vi drømmer om demokrati og menneskerettigheder, men stemmer på Trump. Vi drømmer om internettets store frihed, men drukner overvågning og hysterisk jagt på tomhjernede likes. Vi drømmer om Beethoven og Shakespeare, men vælge Den Store Bagedyst. Vi drømmer om kærlighed og rødvin, men søger kokain og ludere.

 

 

 

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions