Åbningstider:
I dag
lukket


Nyheder

17.01.2022 - 28.01.2022

Hjem > Udstillinger > Det søgende menneske

Det søgende menneske 

En retrospektiv udstilling af Finn Wing Nielsen i Privaten

Finn Winge Nielsen er uddannet først på Albert Elmstedets Tegneskole i Odensen, og derefter på Kunstakademiet i København under professorerne Holger J. Jensen (grafisk skole) og Niels Lergaard (malerskolen). Finn Winge Nielsen bor og arbejder på Langeland.

Som ung kunstner befandt han sig ofte på Kobberstiksamlingen i København, hvor han studerede og kopierede de gamle mestres teknikker.

Med udgangspunkt i den klassiske billedkunsts formsprog, undersøger han det moderne menneskes fragmenterede verdensbillede og dets søgen efter mening.

Finn Winge Nielsen griber ofte fat i vores mytologiske bagland, som udgangspunkt for sine billeder og har brugt forskellige historiske personer i sine billedfortællinger heriblandt Marat.

 

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

PRIVATEN” som er 3 sammenhængende lokaler på SAKs 1. sal, kan lejes af medlemmer af SAK

Lokalerne kan rumme ca. 40 personer og udlejes, til personer over 18 år, til eks. møder, receptioner, undervisning, fødselsdage m.v.

Læs mere


Kære venner af SAK

Vi har besluttet, at vi lukker midlertidigt ned iht. Sundhedsmyndighedernes anbefalinger for kunst- og kulturinstitutioner. I morgen skulle vi have Artist Talk med Per Hillo. SAK kan ikke forsvare dette med de smittetal, som vi ser i disse dage.
SAK har formidable nye udstillinger og aktiviteter på vej i 2022. Dem glæder vi os til at dele med jer.

Vi håber, at I alle kommer godt og sikkert gennem julen.


Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |