Åbningstider:
I dag
lukket


Nyheder

17.01.2022 - 28.01.2022

Hjem > Udstillinger > Nyheder

To udstillinger flyttes til senere på året.

I næste uge skulle SAK Kunstbygningen have haft besøg af 1.200 børn og unge fra Svendborgs skoler, som hver havde lavet et værk til den store BØRNEKUNSTUDSTILLING.

Det havde vi set meget frem, men grundet Corona-situationen, er denne udstilling flyttet til maj.

Ligeledes er udstillingen PROCES i februar flyttet til senere på året. Kunstnere, som skulle stå for denne udstilling og kommer fra hele landet, har ikke kunne mødes. De har derfor meddelt, at de ikke kunne stå inde for deres udstilling rent kunstnerisk. Det ville blive en halvfærdig udstilling.

 

Næste udstilling på SAK bliver: DEN FYNSKE FORÅRSUDSTILLING fra den 20. marts.

 

SCENE I HAVEN – VI SKAL BRUGE 500 STEMMER.

 

SAK ønsker en multifunktionel, æstetisk, permanent scene i haven, der passer ind i anlæggets struktur. Svendborg er kendt for gode teatre, cafeer og spillesteder. Byen mangler dog et grønt samlingspunkt til kunst og kultur. SAKs haveanlæg skal være Svendborgs centrale, grønne rum, hvor biler og støj ikke forstyrrer kunsten. En have til sanselige, naturlige og kulturelle indtryk - og plads til både fællesskab, fordybelse og fangeleg. Vi, publikum og byens arrangører oplevede i forbindelse med 5700 Summer, at SAKs have er et formidabelt, lukket rum til events under vores gigantiske blodbøg og grønne gingko biloba.

 

En af de fonde, som er oplagt at søge, er Realdania. Især deres pulje Underværker.

Det gør vi ved at skabe opmærksomhed om projektet og få mindst 500 mennesker til at stemme på det, inden ansøgningsfristen udløber. Det gør den 7. feb. 2022. Derfor håber vi meget, at du vil støtte SAK med din stemme her: https://undervaerker.dk/udforsk-projekter/2022/sak-scenen

 

FRIVILLIGHYGGE HVER MÅNED

 

Allerede her fra 27.  januar indfører SAK hver den sidste torsdag i måneden ’Frivillig-hygge’. Her er alle frivillige inviteret til kagebord, orientering om SAK og en uformel snak om kunst.

Har du lyst til at være frivillig, som sig endelig til. Du kan enten skrive på kontor@sak.dk eller møde op på SAK.

Sidst redigeret:
This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

PRIVATEN” som er 3 sammenhængende lokaler på SAKs 1. sal, kan lejes af medlemmer af SAK

Lokalerne kan rumme ca. 40 personer og udlejes, til personer over 18 år, til eks. møder, receptioner, undervisning, fødselsdage m.v.

Læs mere


Kære venner af SAK

Vi har besluttet, at vi lukker midlertidigt ned iht. Sundhedsmyndighedernes anbefalinger for kunst- og kulturinstitutioner. I morgen skulle vi have Artist Talk med Per Hillo. SAK kan ikke forsvare dette med de smittetal, som vi ser i disse dage.
SAK har formidable nye udstillinger og aktiviteter på vej i 2022. Dem glæder vi os til at dele med jer.

Vi håber, at I alle kommer godt og sikkert gennem julen.


Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |