Åbningstider:
I dag
åbent 11-16


Per Hillo

04.12.2021 - 09.01.2022


Ole Victor

04.12.2021 - 09.01.2022

Hjem > Udstillinger > Sensing the Sea

Sensing the Sea 

Nina Wengel/ Work in progress 2020

”Sensing the Sea” - En udstilling med Arendse Krabbe (DK), Gedske Ramløv (DK/I), Christine Laquet (fr), Nina Wengel (DK) og Mariana Gomes Gonçalves (PT/DK) kurateret af Tijana Miskovic (DK/Ex-YU)

Udstillingen består af værker af fem kunstnere, som hver med sit medie og sin konceptuelle tilgang undersøger emnet havet. Fælles for de inviterede kunstnere er, at de, for at artikulere samfundsrelaterede budskaber, ofte tager udgangspunkt i deres personlige erfaringer og sanselige registreringer. Således kommer denne udstilling til at balancere mellem sanselige og samfundskritiske refleksioner om havets betydning, i dag såvel som historisk.

Værkerne kommer til at handle om havet som et meditativt rum, man nærmest fysisk kan føle sig en del af, når man er til søs; om havet som vandmassen, hvis åndedags-lignende kapillærkraft og rytmiske bølger, man kan lytte til; om havet som akkumuleret havskum, man kan tage aftryk af og havet som den opleves fra en havn, der både fremkalder udlængsel og ro; og ikke mindst, om havet som det grænsebestemte område, hvor politiske og økonomiske magtspil udspiller sig, ofte med tragiske menneskelige konsekvenser, som man føler sig forpligtiget til at registrere og synliggøre.

 

Der er fernisering fredag, den 8. oktober 2021.

Udstillingen kan ses i perioden 09. oktober – 14. november 2021.

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

PRIVATEN” som er 3 sammenhængende lokaler på SAKs 1. sal, kan lejes af medlemmer af SAK

Lokalerne kan rumme ca. 40 personer og udlejes, til personer over 18 år, til eks. møder, receptioner, undervisning, fødselsdage m.v.

Læs mere


 

Fernisering: fredag d. 8. oktober 2021 kl. 17 – 21 

 


Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |