arkiv
Hjem > 2017 > Sangen fra Havet

Sangen fra Havet

Sangen fra HavetFå et indblik i skabelsen af den Oscar-nominerede animationsfilm"Sangen fra havet". Udstillingen består af en række originale tegninger fra arbejdet med filmen og digitale prints, der viser, hvordan den blev til fra storyboard til færdig tegnefilm.

Filmen er en smuk og rørende historie om den sidste Selkie (sælbarn) og en fantastisk rejse igennem en verden af legender.

Sangen fra havetFilmen er den irske instruktør Tomm Moores anden 2D animationsfilm, og samtidig hans anden Oscarnominering. Moore fik sit internationale gennembrud med debutfilmen ”Brendan og hemmelighedernes bog” (2010). Kendetegnende for begge film er, at de har vundet adskillige internationale priser og er stærkt forbundet til de gamle irske folkeeventyr i fortælling og æstetik. Men ""Sangen fra havet" er mere personlig og baseret på minder, jeg har fra min opvækst i 80’ernes Irland", siger Tomm Moore.

Sangen fra havet”Sangen fra havet” var det danske Oscarbidrag som Bedste Animationsfilm i 2015, takket være det lille danske animationsstudie, Nørlum. De er nemlig co-producenter på filmen og har animeret ca. halvdelen af billederne, hvor alle baggrunde og karakterer er håndtegnede.

 

Udstillingen er en del af festivalen Svendborg Graphic og kan ses i perioden

29. januar - 5. marts. Tirsdag - søndag kl. 11-16

Fernisering 28. januar kl. 14-16.

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |