arkiv
Hjem > 2019 > Mørkets lys

Mørkets lys

Fernisering lørdag d. 30. november kl. 14-16

MØRKETS LYS er en gruppeudstilling med 6 professionelle kunsthåndværkere / designere, Ulla Sonne, Anne Bannick, Kare­­­­n Lise Krabbe, Karen-Lisbeth Rasmussen, Dorthe Merete Lykke Jensen og Rikke Lunnemann. Alle går de på opdagelse i, hvad der sker i rummet med lys, skygge og mørke.

Værk: Anne Bannic

Der arbejdes bl.a. med temaer, som er naturrelaterede, havets væsener og eksperimenter med lysende objekter/tekstiler, skyggerelieffer i mursten og magiske ædelstens lysverden. Udstillingen, der er resultatet af eksperimentel leg med materialer og formgivning af metal, keramik, tekstil, strik og glas, foregår i mørkelagte rum med kun enkelte lyskilder; lyskilder der på magisk vis former værkerne og leder den besøgende gennem MØRKETS LYS.

I fravær af ni tiendedele af det generelle lys, opstår der ro og fokus, og der skrues dermed op for beskuerens egen tolkning af de udstillede værker.

Udstillingen danner en kulisse for en rejse ind i mørket; en rejse, hvor beskueren får udfordret sit sanseapparat blandt værker, der bevæger sig i et tema hvor lys, mørke, mystik, magi og forundring hersker.

 Værk: Dorthe Merete Lykke Jensen

Lys og skygge indtager scenen i mønstre på vægge og lofter. Lyde er mere insisterende, synet driller, tvivlen øger intensiteten i oplevelsen, og alle ting opfattes i en anden kontekst. Begrænses mængden af lys i rummene, får lyset pludselig en aktiv rolle, som et helt nyt, næsten fysisk materiale, samtidig med at det bibeholder sine immaterielle egenskaber.

 

Værk: Karen Lise Krabbe

Værk:Karen-Lisbeth Rasmussen

Værk: Rikke Lunnemann

Værk:  Ulla Sonne

 

  Udstillingen er støttet af

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |