arkiv
Hjem > Før 2017 > 2006 > Otte x Agger

Otte x Agger

9/4 - 7/5 2006
Agger - en kunstnerfamilie i Danmark. Ikke færre end 8 kunstnere med efternavnet Agger og familieskabet i skønneste orden -nemlig; Ib Agger, Nana Agger, Poul Agger, Lotte Agger, Else Agger, Lars Agger, Knud Agger og Margrethe Agger udstiller maleri, tegning, foto og vævning.

Nana Agger
"Da jeg arvede min farfar Knud Aggers tuschpen i 1980, begyndte jeg at tegne. Tegningerne blev blandet med akvarel og blev grundlag for en arbejdsperiode i Paris, hvor jeg kun arbejdede med tusch og akvarel. Denne lethed førte jeg videre over i mine vævninger."

Poul Agger
Poul Agger er medlem af Grønningen, udtrykker sig i et fabulerende billedunivers, befolket af underfundige væsener, der har rødder i både plante-, dyre- og menneskeverdenen.

Ib Agger
"Jeg begyndte som naturalistisk tegner og grafiker, og den side har jeg aldrig sluppet helt. På rejser tegner jeg meget og i perioder i haven.

Og så har jeg siden 70erne været fængslet af den billedverden. der findes på overfladen af sten. At formidle den er jo også en art naturalisme, men stenenes billeder dækker i sig selv et bredt område fra næsten figuration til den rene abstrakte form. De tegninger, der har sten som emne, har ingen titler andet end "stenstudie".

Lotte Agger
Maleri og foto.

Margrethe Agger
Jeg vil vise billedvævningens rige muligheder. Hvordan der kan skabes en firkant med mylder og dynamik. En firkant der lyser og lever. Først danner jeg baggrunden. Den har stenens tilfældige mønstre. Derefter skaber jeg motivet. Jeg henter min inspiration i naturen omkring mig.

Fernisering 8/4 kl. 14.00.This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |