arkiv
Hjem > Før 2017 > 2007 > Alice Hermansen / Frank F. Jensen

Alice Hermansen / Frank F. Jensen

 

Alice Hermansen har inviteret billedhuggeren Frank F. Jensen som gæst.

Papirkunstneren Alice Hermansen og billedhuggeren Frank F. Jensen udstiller i SAK Kunstbygning i Svendborg i perioden fra d. 17.06.07 til og med d. 29.07.07 - fernisering d. 16.06.07 kl. 14.00. Det skrøbeliges møde med det robuste har givet sig udslag i sammenstillingen af Alice Hermansens og Frank F. Jensens værker.

Alice er uddannet på seminariet for Kunst og Håndværk i Kerteminde. Hun arbejder primært skulpturelt med papir, hendes værker har en historie at fortælle, og inspirationen kommer ofte fra det nære. Hun skildrer mennesker, som lever livet med de tildragelser, tilværelsen giver på godt og ondt.

Alice Hermansen, der har udstillet i både ind– og udland, præsenterer blandt andet værket ”Stille Eksistenser”, der er inspireret af Herman Bangs forfatterskab og Wilhelm Hammershøis malerkunst. ”Stille eksistenser er mennesker, som har en drøm om livets lykke, ofte er der tale om mennesker, som lever en anomym tilværelse. Sjældent – så godt som aldrig - bliver deres drømme indfriet. De er grå og ubevægelige, stivnet i deres indre verden, og det gør dem sårbare”.


Frank F. Jensen, som også er kendt på SAK som medlem af Sydfynske Kunstnere, deltager med en halv snes ikke – før – sete ( på SAK ) skulpturer, der spænder over et tidsrum på 15 år, fra den allerældste, til den nyeste, der vil være dugfrisk i malingen. De abstrakte jernskulpturer er et forsøg på at finde et specielt formsprog til jern, der er helt dets eget: et jernsprog. De fleste skulpturer har et organisk, abstrakt udtryk, men de to figurative undtagelser, indeholder fabler med markante statements som: ”Du kan hvad du vil – gu’ kan du så” (en fandenivoldsk opmuntring til andre, skæve eksistenser). Den anden har den foreløbige arbejdstitel : ” to piss thunder and crap lightning”

 

Den kontrastfyldte udstilling med Alice Hermansens følsomme og lette værker og Frank F. Jensens tunge og dynamiske skulpturer, der forenes i det nærværende, kan ses på :
SAK Kunstbygning, Vestergade 27-31, 5700 Svendborg.
Udstillingsperiode: 17. juni – 29. juli 2007.
Åben : Tirsdag til søndag 11-16.

http://www.alicehermansen.dk/

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

CMSimple plugin: Gallery Collection Image Album
© simpleSolutions

Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |