arkiv
Hjem > Før 2017 > 2007 > Vrå udstillingen

Vrå udstillingen

Vrå-udstillingen er en sammenslutning af omkring 50 kunstnere. Den har siden udstillingens start i 1942 fundet sted hvert år i august måned i stationsbyen Vrå i Vendsyssel – de første år på Vrå Højskole. Nu har Vrå sin egen kunstbygning, og den årlige udstilling har udviklet sig til en institution i dansk kunstliv. Et fælles træk hos kunstnerne er tætheden til naturen.

Sammenslutningens medlemmer omfatter malere, billedhuggere, grafikere, kunsthåndværkere, arkitekter, forfattere og komponister. I nogen tid har man blandt medlemmerne drøftet muligheden for efter august at vise udstillingen uden for Vendsyssel. Det sker første gang i 65 år, når SAK i september åbner dørene for Vrå-udstillingen, en begivenhed, som man naturligvis er stolt af i SAK Kunstbygning. I SAK vil gruppen koncentrere sig om billedkunstnere og kunsthåndværkere.

Det er naturligvis ikke alle medlemmer af gruppen, der deltager hvert år, men der inviteres også et antal gæsteudstillere.

Med til Svendborg kommer værker af følgende kunstnere: Agnethe Bjerre, Jette Debois, Kirsten Dufour, Søren Elgaard, Helga Exner, Mogens Gissel, Erik Heide, Bárdur Jákubsson, Anders Kirkegaard, Bente Linnemann, Karin Birgitte Lund, Lene Rasmussen, Peter Rasmussen, Gorm Spaabæk, Poul Skov Sørensen, Kurt Tegmeier og Jette Vohlert.

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

CMSimple plugin: Gallery Collection Image Album
© simpleSolutions

Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |