arkiv
Hjem > Før 2017 > 2009 > Fynske piger i maj

Fynske piger i maj

Fernisering 2.05.2009 kl. 14:00 
Caféaften med levende musik ved Povl Balslev, torsdag d. 14. maj kl. 19. Entré 25 kr.

Birthe Ejner- Jensen

Fynske piger i maj kan i år fejre 35 års jubilæum. Det markerer vi på SAK med en righoldig udstilling, der indeholder alt fra smykker, maleri, akvarel, grafik og keramik til skulptur i marmor og bronze.

Den faste kerne består af kunstnerne Birthe Ejner- Jensen, Anette Lind, Else Hinke, Ida Holm Mortensen, Ana Smeden og Sabine Jensen, hvoraf de tre første har været med helt fra begyndelsen. Fynske Piger i Maj udstiller hvert andet år på SAK og har herimellem udstillet uden for Fyn, blandt andet på Kirsten Kjærs Museum i Frøstrup og senest i Hattstedt i Schleswig. 

Det har altid været Fynske Pigers politik at invitere gæster med - og altid kvinder - for at vise hvad der rører sig i den feminine kunst.

Gæsterne i år er: Lisbeth Berens Bang, Lotte Aunkilde, Ingrid Duch, Kajsa, Kùlli Suitso og Birgit Bjerre. Ingrid Duch, der til daglig arbejder på gæsteatelieret på Hollufgaard, udstiller maleri og grafik i en humoristisk og fortællende stil, der spiller elegant op til Birgit Bjerres underfundige troldehistorier. Det rumlige bliver udforsket af Lisbeth Berens Bang, der arbejder i marmor, bronze og keramik, samt af Kùlli Suitsos 'papkassebilleder'.

Birthe Ejner-Jensen har været med siden begyndelsen, og fylder 75 år i udstillingsperioden. I den forbindelse præsenterer hun en retrospektiv udstilling på 2. sal.

Kig forbi SAK i maj og nyd det hele med egne øjne. 

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

CMSimple plugin: Gallery Collection Image Album
© simpleSolutions

Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |