arkiv
Hjem > Før 2017 > 2010 > KROP

KROP

Fernisering: lørdag d. 12. juni kl. 14.00  /  Udstillingsperiode: 13. juni - 8. august

Skulptur og foto:
Lars Calmar, Kasper Holten, Maria Rubinke, Majken Rasmussen og Kai Nielsen

 

Lars Calmar har haft en omfattende aktivitet med sine skulpturer siden starten af 90'erne. Han skildrer menneskekroppen. Ikke den unge velproportionerede, men forfaldet,  slapheden, rynkerne, frodigheden og fedmen... Hans skulpturer rummer både  humor og bidende alvor. Lars Calmar opstiller sine skulpturer i samspil med nogle af figurerne fra SAK´s samling af Kai Nielsen, med hvem han føler sig meget beslægtet.

 

 

Kasper  Holten har udstillet i ind- og udland og er kendt for sine groteske  beskrivelser af menneskers særheder og natsorte hemmeligheder.
Udstillingen vil bl.a. rumme det store værk ”Minder fra et moderat fysisk pres”. Med det har Kasper Holten skabt et i bedste forstand politisk-kunstnerisk udsagn, som  stikker dybt.
På ferniseringen vil Kasper Holten udføre et såkaldt moderat fysisk pres på nogle lerbuster skabt til lejligheden.

 

Se http://www.youtube.com/watch?v=MiN50QYeSDs
og se optagelse fra ferniseringen på http://www.youtube.com/watch?v=xHz4QC6VeIE

Maria  Rubinke arbejder i porcelæn, - et materiale som signalere skrøbelighed og eksklusivitet, renhed og uskyld, og materialet bruger Maria til at skildre grumme menneskelige genvordigheder i til tider makabre værker.
”Min kunst er en form for ”State of mind” – det er et udtryk for mit sind og personlige udvikling. Jeg elsker at skubbe til min beskuer, - som til mig selv. Jeg forsøger hele tiden at rykke mine personlige grænser for, hvad jeg tør.”

http://www.tv2fyn.dk/article/249419:Paa-tomandshaand-med-Maria-Rubinke 

Majken  Rasmussen er fotograf og har fulgt Maria Rubinke i processen med at skabe værkerne til Marias seneste soloudstilling.
”Noget at det smukkeste i verden er mennesker, der virkelig brænder for noget – og det gør Maria. Og at fotografere er for mig en måde at gøre verden til min egen." Gennem fotoserien får vi chance for at se arbejdet med kunsten og kunstneren bag arbejdet.

 


Omtale:
http://ekstrabladet.tv/nationentv/article1363771.ece

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |