Steffan Herrik

Fernisering: lørdag d. 1. maj kl. 14  /  Udstillingsperiode: 2. - 24. maj

 

I anledning af at Steffan Herrik i år kan fejre sin 60 års fødselsdag har SAK inviteret ham til at fylde huset med sine arbejder. Det bliver udstilling, der spænder vidt – i tid og udtryk – og umiskendeligt Herrik. Der vil blive vist ældre ting, som ikke har været fremme før og ganske friske værker.
Steffan Herrik har inviteret sin niece Katja Herrik, som gæst på udstillingen.

 

Spejder Gumozo5 Krigs GumozoSpejder Gumozo

 

Steffan Herriks skulpturelle udtryk er sikkert kendt af mange. Vilde væsner, som kræver opmærksomhed med humor, dyrisk kraft og menneske-lighed. Disse væsner og uvæsner dukker også op i grafiske tryk, tegninger og malerier.

 

"Fra mit værksted.
Lige nu myldrer det med djævle og dæmoner. Engle med horn og djævle med vinger. Androgyne og antropomorfe trænger de sig på og vil være sig selv, vil være til. De kigger på mig og af og til råber og skriger de, eller synger. Så må jeg styrte ud af mit værksted og samle mig mod og styrke til at fortsætte et samarbejde med dem."
Billedkunstner
Steffan Herrik

Steffan Herrik har gennem tiden også lavet mange projekter / happenings, ligesom han er en flittig formidler, både når det gælder egne værker og når det gælder holdninger til og viden om kunst i det hele taget.

 

Niels Ole Frederiksen vil holde åbningstalen på ferniseringen

og N.O.F og Thimes vil underholde med musik og sange.

 

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions