arkiv
Hjem > Før 2017 > 2011 > Renæssancemennesket in space

Renæssancemennesket in space

Fernisering: Lør. d. 05. feb. kl. 14 / Udstillingsperiode: 6. feb. - 3. april 2011

Teodor Bok blev født 1947 i den polsk by Szczecin og udvandrede til Danmark som 26-årig. Han har udstillet i ind- og udland og har illustreret flere bøger og tidsskrifter, men for mange vil han være et ubeskrevet blad i den indre kunstbog.
Hans poetiske billedverden er gennemsyret af sort humor og absurde fabuleringer. Han arbejdede sideløbende med flere forskellige kunstneriske udtryksformer: tegning, grafik, maleri og de sammensatte skulpturer, der voksede i format, når pladsen og det mentale overskud tillod det.
Se også billeder på http://www.zten.dk/BOK

Teodor BokHans kunstneriske univers er fuldt af originale symboler, hvor han udtrykker tilværelsens mange problemstillinger og spørgsmål, indskrevet i en verden af gåder og mystik. Teodor Bok har haft modet til at gå sine egne veje og med sikker kunstnerisk fornemmelse fører han os steder hen, hvor vi ikke har været før. 

 
Teodor Bok døde i 2007 efter lang tid sygdom. På SAK kan man nu opleve hans værker i denne omfattende og rigt varierede udstilling. 

Teodor Bok døde i 2007 efter lang tid sygdom. På SAK kan man nu opleve hans værker i denne omfattende og rigt varierede udstilling. 

 

[audio] 

Kulturnyt på P1  den 4.2.2011.

Teodor Bbok påTeodor Bok på YouTube

En helt enestående udstilling på SAK (Svendborgnetavis)

CMSimple plugin: Gallery Collection Image Album
© simpleSolutions

 

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |