arkiv
Hjem > Før 2017 > 2012 > Roommates

Roommates

Fernisering lørdag d. 14. april kl. 14.00 / Udstillingsperiode: 15. april - 13. maj 2012

ROOMMATES flytter ind på SAK og går i dialog med bygningens mange forskellige rum.
Med rummet som en konkret ramme, men også som fænomen bringer fire samtids-kunstnere deres malerier, tegninger, skulpturer, installationer i spil.
Rumkammerater i kunstens tjeneste. 

Marianne Thygesen Karen Kitani Harsbo Marina Pagh Linda Lildholdt

 

 

 

 

 


Linda Lildholdt  - Malerier, tegninger, foto/collage. Nogle kan være et billede på kvinden eller manden, en sprængning af logiske grænser, afprøvninger af krydsfeltet mellem det abstrakte og figurative. Sanselige relationer, slidtage og forfald, der føjes ind i erindringens - og det imaginære rum.

Marianne Thygesen - Billedkunstner og arkitekt fokuserer på arkitekturen og brugskunsten, og hun skildrer i maleri og tegning dialogen mellem forskellige kulturelle rum. Mennesket har, i sin fascinerende skaberkraft, gennem alle tider altid bygget
videre på hinandens værker.

Marina Pagh - beskriver forbindelser til steder og mennesker. Sanser mødet og skildrer oplevelsen mere end det faktiske. Drømme og fortællinger med fiktive personer, dog bundne i en slags genkendelighed. En rejse fører fra et sted til det næste, hvor billeder og objekter bliver til kort og genstande over oplevelser.

Karen Kitani Harsbo - Hvad får en struktur til at hænge sammen? Idéen om den eller materialernes sammenhængskraft? Undersøgelsen kommer bl.a. omkring Bruegels maleri Babelstårn, gigantiske olie boreplatforme, drypstenshulers katedralrum,og alkymistiske materiale forsøg. Processen har bl.a. materialiseret sig i en hængende struktur i det smukke ovenlysrum.

CMSimple plugin: Gallery Collection Image Album
© simpleSolutions

 

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |