arkiv
Hjem > Før 2017 > 2013 > Kunst i Duet

Kunst i Duet

Fernisering lørdag 21. sept. kl. 14.00 / Udstillingsperiode 22. sept. - 20. okt. 2013

Kunst i Duet

Funktionen imgslider er ikke difineretKunstnerne, der er med på udstillingen Kunst i Duet, forbinder de fleste nok med musikalske og filmiske udtryk, men de har også det til fælles, at de professionelt og vedholdende arbejder inden for det billedkunstneriske felt.

Franz Beckerlee husker mange fra hans tid i Gasolin, men inden da var han faktisk en anerkendt og erfaren jazzsaxofonist. Der er ikke vandtætte skodder mellem kunstarterne og i dag er hans fokus fuldt og helt koncentreret om billed- og installationskunsten.

Troels Trier var svær at overse i 70’erne, da han rejste rundt med Røde Mors Rockshows og lavede revyer med politisk bid. Senere skabte han sammen med Rebecca Brüel duoen Trier og Brüel. Sideløbende har han arbejdet med billeder og bruger maleriet til, med humor og satire, at udstille samfundets mange mærkværdige sider.

Leif Sylvester og Erik Clausen lavede sammen en omrejsende maleriudstilling, der udviklede sig til et populært gadecirkus ved navn ”Clausen & Petersen”. De har arbejdet med musik, film og tv oftest med en kritisk, satirisk og humoristisk vinkel på samfundet. Siden slutningen af 80’erne har Leif Sylvester primært beskæftiget sig med billedkunst, mens Erik Clausen har arbejdet med film og som samfundsdebatør sideløbende med sit arbejde med maleriet.

Flemming Quist Møller har spillet trommer i bl.a. Bazar. Derudover har han arbejdet med bøger og tegnefilm. Og mange kender Cykelmyggen Egon og Bennys Badekar, som er blandt de mange figurer Flemming Quist Møller har tegnet.

Ole Fick er professionel grafiker og har leveret satiriske tegninger til både til Svikmøllen og Ekstrabladet. I de seneste år har han været en særdeles aktiv udstiller af surrealistiske malerier, der ofte har en satirisk undertone. Og så var han guitarist og sanger i rockbandet Burnin Red Ivanhoe.

Lars Trier er uddannet som klassisk koncertguitarist og underviser som docent ved Det kgl. danske Musikkonservatorium. Han har givet koncerter over hele verden. Han har arbejdet som illustrator og forfatter af børnebøger og har de senere år udstillet en række værker i collage og akryl ofte med et humoristiske anstrøg.

Thomas Agergaard er velkendt inden for jazzmusikken som saxofonist, fløjtenist og komponist. Han har spillet sammen med mange internationale musikere. Han arbejder frit fabulerende med knopskydende malerier og tegninger, som han for nyligt er begyndt at udstille.

TThomas Agergaard    Lars Trier                            Ole Fick                                                      Troels Trier

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |