arkiv
Hjem > Før 2017 > 2013 > PROTEIN - syddjurskunstnere.dk

PROTEIN - syddjurskunstnere.dk

Fernisering lørdag 29. juni kl. 14.00 / Udstillingsperiode 30. juni - 11. august 2013

"NATUR genspejlet i kunst, spejler også kunstneren, det han interesserer sig for, det der glæder ham - og dermed hans sind"   (citat af  E.H. Gombrich)

Anmeldelse i Kunstavisen. Se her.

CMSimple plugin: Gallery Collection Image Album
© simpleSolutions

De moderne landskabs- og figurmalere i gruppen, udtrykker poesi og drama, alle med blik for detaljerne og med en inspirerende oplagthed og glæde ved at skabe - og ved at videregive. De keramiske værker på udstillingen er både originale og i international høj standard. Med humor, skønne farver og stilrene former viser kunstnerne hvorledes gamle og nye teknikker og muligheder forbindes. Spændingen mellem bronze- og papirskulpturerne, sybillederne, collagerne og  textilværkerne giver publikum en oplevelse af uendelig varietet i materiale, udtryk og motivverden.

Syddjurskunstnerne fylder SAK Kunstbygning med Protein - den vigtigste bestanddel af alle organismer: glæde - farver - liv.

Funktionen imgslider er ikke difineret
Jac Hansen, Eva Thomsen, Malene Møller-Hansen, Anders Glob, Simon Aaen, Johanne Petersen, Magda Høgh, Helga Kristmundsdottir, Hans Clausen, Ken Zier, Anders Gjerding Geertsen, Jette Nørregaard, Finn Sködt, Kirsten Tvilum Stone, Winnie Meisler, Helle Bendorff, Helene Vonsild, Annette Bredstrup

Foreningen Professionelle Kunstnere i Syddjurs er en forening for professionelle kunstnere og kunsthåndværkere med bopæl i Syddjurs Kommune. Foreningen etablerede sig i 2006 og foreningens nu 24 kunstnere er særdeles aktive som kunst- og kulturformidlere, med individuelle udstillinger i nationale og internationale sammenhænge.Foreningens medlemmer samarbejder med Syddjurs Kommune, hvor kunstnerne bl.a. har medvirket til oprettelsen af et Billedkunstråd. Flere af foreningens medlemmer er også synlige som kunstneriske rådgivere og designere for erhvervslivet.

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |