arkiv
Hjem > Før 2017 > 2016 > Claus Jensen

Claus Jensen

Claus Jensen fotograferer alt fra forårets første tulipan til bylivet i Barcelona til Svalbards stejle og dramatiske fjelde. Temaer der hver især nemt kunne fylde et eller flere  udstillingslokaler. De er kommer dog ikke ud af arkivet til denne sammenhæng.

I stedet har anledningen med udstillingen i privaten fået fotografen til at samle en række tidligere optagelser og supplere dem med mange nye, der har det til fælles, at de undersøger temaet: 2OFAKIND.

Ved nærmere eftersyn så viser det sig, at vi alle indgår i rigtig mange forskellige relationer, hvor vi er mere end blot - individer. Vi er flere. Vi er mindst ‘to af en slags’ - 2OFAKIND.

Udstillingen vil indeholde en lang række fotos med forskellige mennesker overvejende fra Danmark og fra Barcelona i Catalonien. Nogle er taget med flashanlæg og tungt kameraudstyr. Andre er taget på gaden med iPhone da fotografen mødte dem. Nogle er med farver - andre sort/ hvide.  Fælles for alle fotos på udstillingen er, at der er en direkte kontakt mellem ‘de to af en slags’ og fotografen.

Udklip

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

Privatlivspolitik
Sitemap
Arkiv
Print Version


Sidst opdateret:

SAK    Vestergade 27    Svendborg    tlf.: 62 22 44 70  | TOP |